ویپ (VoIP) مخفف عبارت Voice Over Internet یا به عبارت ساده تر تکنولوژی انتقال محتوای صوتی و محتوای چند رسانه ای از طریق اینترنت است. نحوه استفاده از این فرآیند کاملا مشابه تلفن معمولی است، اما تفاوتی که در آن وجود دارد این است که به جای سیم کشی و استفاده از یک شرکت ارائه دهنده خدمات تلفن از اتصال اینترنت استفاده می شود.
شرکت های بسیار زیادی وجود دارند که خدمات ویپ را به کاربران خود ارائه می دهند. یک مکالمه با کیفیت تا حد بسیار زیادی وابسته به شرکتی است که شما از آن اقدام به تهیه VIOP کرده اید. یکی از شرکت های بسیار معتبر در زمینه ارائه خدمات سرویس ویپ، شرکت نت گستر فراز البرز می باشد.
شرکت نت گستر خدمات شبکه مانند پشتیبانی شبکه، خدمات اینترنتی، خطوط تلفن ویپ و سانترال و… بسیار فعال است. همچنین برای خدمات ارائه شده در این شرکت علاوه بر کیفیت بالا، قیمت بسیار مناسبی نیز در نظر گرفته شده است ، برای راه اندازی یک شبکه ویپ با شماره 03132205089 تماس حاصل فرمایید.
مزایای ویپ شامل طیف وسیعی از قابلیت های جالب، پر کاربرد و پیشرفته می باشد که بسیاری از آنها ممکن است توسط فروشندگان ویپ به صورت رایگان ارائه می شوند. از امکانات و مزایای ویپ ( VoIP ) میتوان به مواردی به شرح زیر اشاره کرد :
- مکالمات شما به صورت Full HD است.
- به تعداد نا محدود داخلی ایجاد کنید.
- کنفرانس صوتی یا تصویری برگزار کنید.
- خطوط شما هیچوقت اشغال نخواهد بود.
- مکالمات را برای استناد به آنها ضبط کنید.
- خارج از محل اداری به تماس ها پاسخ دهید.
- گزارش مکالمات کارمندان خود را داشته باشید.
- بدون نیاز به تجهیزات، فکس داشته باشید.
برای راهاندازی یک مرکز تلفن مبتنی بر IP به تجهیزات زیادی نیاز دارید و اگر این شیوه را برای یک دفتر اداری کوچک انتخاب کردهاید هزینه اندکی را باید پرداخت کنید. البته منظور از هزینه اندک، مقایسه آن با سایر روشها مانند سیستمهای سانترال است.
سرور مدیریت تماس یا رایانه:
برای راه اندازی نرم افزار ویپ (voip)، ابتدا نیاز به یک سیستم عامل نیز دارید تا تماس را مدیریت کند. اگر در شرکت شما یک سرور وجود دارد از آن استفاده میکنید در غیر این صورت با توجه به تعداد کاربران، به یک کیس کامپیوتر نیاز خواهید داشت.
گیت وی Gateway:
اگر مرکز تلفن را برای تماسهای درونسازمانی و ارتباط کارکنان با یکدیگر راهاندازی کردهاید استفاده از رایانه و راهحلهای نرمافزاری کفایت میکند و احتیاجی به موارد دیگر نخواهید داشت اما اگر قرار است خطوط PSTN مخابراتی را به شبکه IP داخلی متصل کنید باید در نقطه تماس این دو شبکه یک مبدل نصب شود. تجهیزاتی که در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرند Gateway نام دارند.
روتر Router:
اگر از روترهای سیسکو استفاده کنید، امکان استفاده از FXO و FXS را دارید که ماژول گیت وی هستند و خطوط آنالوگ را به سیستم تلفنی متصل می کنند. درنتیجه دیگر نیاز به خرید گیت وی نخواهید داشت.
- با سیم : رایج ترین مدل آی پی فون ها، مدل های با سیم هستند که از طریق کابل شبکه و پورت RJ45 به شبکه ی IP متصل می شوند.
- بی سیم : تلفن های IP بدون سیم، خود دارای دو گونه ی مختلف هستند:
- وای فای (Wi-Fi) : هر دستگاه تلفن به صورت مستقل از طریق WiFi به Access Point یا دستگاه وایرلس مادر، به شبکه متصل می شود. از مزیت های آن می توان به امکان جا به جایی راحت برای کاربر اشاره کرد. البته افت سیگنال و اختلال در مکالمه در زمان جا به جایی میان AP ها، از معایب این مدل از تلفن های ویپ به شمار می رود.
- دِکت (DECT) : این مدل از تلفن های بی سیم، جهت ارتباط از استاندارد DECT بهره می برند. به عبارت دیگر ارتباط تلفن ها با دستگاه مادر از طریق DECT برقرار شده و دستگاه مادر از طریق کابل به شبکه متصل می شود. این فناوری،در تعداد اتصال تلفن ها به یک دستگاه مادر و محدوده تحت پوشش، محدودیت دارد.
- یو اس بی (USB) : این مدل از تلفن شبکه از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل شده است. دیگر نیازی به کابل شبکه ندارند.
- تلفن نرم افزاری (Softphone) : نوع نرم افزاری تلفن های VoIP می باشد. که بر روی کامپیوتر و موبایل نصب و راه اندازی شده و نیاز به سخت افزار جانبی خاصی ندارند. از مشهورترین سافت فون ها می توان به Zoiper, Eyebeam, Linkus, 3CX و… اشاره نمود.
آدرس شرکت
اصفهان خ بزرگمهر نبش مادی نیاصرم (کوچه شهیدچمران)پلاک2 طبقه 2
03132205089
03132663334
09224569567
ساعات کار شرکت
شنبه تا چهارشنبه
09:00 صبح تا 1700 بعد از ظهر
پنجشنبه ها
09:00 صبح تا 13:00 بعدازظهر